Sari la conținut

Bun venit la Casa Pitorească, bun venit acasă!

Restaurantul nostru

Prin tot ceea ce facem, gândim, gătim și, în esență, suntem, la Casa Pitorească avem un singur scop suprem: să îl facem pe fiecare oaspete să se simtă ca acasă. Chiar mai bine. Iar dacă reușim, asta vi se datorează în cea mai mare măsura dumneavoastră, celor care ați ales să ne treceți pragul, să ne onorați mesele și să ne gustați vinurile și bucatele.

Casa Pitorească din 2019

Povestea noastră

Povestea noastră începe cu o idee, aparent imposibilă.

În 2019 ne-am îndrăgostit de un loc, de o casă, aici, în Vladimirescu. Nu era într-o stare foarte bună – de fapt, ca să fim sinceri, arăta ca și cum soarta i-ar fi fost iremediabil pecetluită – însă avea acel ceva care ne-a atras, magnetic, și ne-a făcut să vedem dincolo de aparențe.

In 2022, noi, Sodinca Ciprian si Angela, o familie tanara cu multe aspiratii am decis sa preluam aceasta minunata locatie.

Cu mult entuziasm si energie dorim sa dezvoltam si  sa punem in valoare Casa Pitoreasca.

Va asteptam cu portii pe saturate si cu mancare ca la mama acasa!

Locație frumoasă

Va punem la dispozitie aceasta frumoasa si intima locatie pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra.

Rețete autentice și gustoase

Echipa noastra este mândră să vă poata pofti la masă în Casa Pitorească. Suntem la doar câțiva pași de drumul european, în vechea piață din Vladimirescu, deci merită să vă abateți.

Bucătarul nostru

Florentina Jurcut

Cu o experiență de peste zece ani în prepararea atat a mâncărurilor tradiționale românești cat și a specialităților, așteaptă să vă încânte gastronomic la Casa Pitoreasca din comuna Vladimirescu.

Gustul de acasa!

Casa Pitorească

Conceptul

Indiferent că veniți într-o pauză de la job, pentru meniul zilei, cu familia pentru a petrece timp de calitate și pentru a gusta din meniul a la cart sau cu prietenii, pentru o seară de răsfăț si fine dining. La Casa Pitorească avem câte ceva potrivit pentru fiecare și câte o vorbă bună și un zâmbet larg, pentru toți.