Sari la conținut

Bun venit la Casa Pitorească, bun venit acasă!

Restaurantul nostru

Prin tot ceea ce facem, gândim, gătim și, în esență, suntem, la Casa Pitorească avem un singur scop suprem: să îl facem pe fiecare oaspete să se simtă ca acasă. Chiar mai bine. Iar dacă reușim, asta vi se datorează în cea mai mare măsura dumneavoastră, celor care ați ales să ne treceți pragul, să ne onorați mesele și să ne gustați vinurile și bucatele.

Casa Pitorească din 2019

Povestea noastră

Povestea noastră începe cu o idee, aparent imposibilă.

În 2019 ne-am îndrăgostit de un loc, de o casă, aici, în Vladimirescu. Nu era într-o stare foarte bună – de fapt, ca să fim sinceri, arăta ca și cum soarta i-ar fi fost iremediabil pecetluită – însă avea acel ceva care ne-a atras, magnetic, și ne-a făcut să vedem dincolo de aparențe.

În anul 2022, noi, Șodinca Ciprian și Angela, o familie tânără cu multe aspirații am decis  preluăm această minunată locație.

Cu mult entuziasm și energie dorim  dezvoltăm și   punem în valoare Casa Pitorească.

Vă așteptăm cu porții pe săturate și cu mâncare  la mama acasă!

LOCAȚIE FRUMOASĂ

Vă punem la dispoziție această frumoasă și intimă locație pentru evenimentele importante din viață dumneavoastră.

Rețete autentice și gustoase

Echipa noastră este mândră să vă poată pofti la masă în Casă Pitorească. Suntem la doar câțiva pași de drumul european, în vechea piață din Vladimirescu, deci merită să vă abateți.

Casa Pitorească

Conceptul

Indiferent că veniți într-o pauză de la job, pentru meniul zilei, cu familia pentru a petrece timp de calitate și pentru a gusta din meniul a la cart sau cu prietenii, pentru o seară de răsfăț si fine dining. La Casa Pitorească avem câte ceva potrivit pentru fiecare și câte o vorbă bună și un zâmbet larg, pentru toți.